• Een culinaire wereldreis

Een culinaire wereldreis

Onze eigentijdse Bistoria gelegen in een moderne serre, tegen het bos en met uitzicht op al het groen. De naam is, uniek in Nederland, ontstaan door Bistro en Trattoria samen te voegen. In een informele sfeer serveren we hier internationale gerechten, vanuit onze open keuken. De gerechten hebben invloeden vanuit onder andere Frankrijk, Italië, de Caraïben en Azië.

De Bistoria Top 10

Het hart van onze regelmatig wisselende menukaart is de Bistoria Top 10.
Deze bestaat uit gerechten met de portionering van een tussengerecht. Alle gerechten uit de Top 10 kosten €16,50 per stuk. U maakt een keuze uit onze gerechten en stelt uw eigen menu samen. Drie gerechten naar keuze plus een dessert of koffie voor €49,50 per menu. Bij deze gerechten kunnen wij voor u een passend wijnarrangement samenstellen. Natuurlijk hebben we ook onze Classics en XL gerechten voor de wat grotere trek.
Ongeveer een kwart van de gerechten uit onze Top 10 zijn vegetarisch.  

Menu & openingstijden

De Bistoria is geopend voor de lunch vanaf 12.00 tot 16.00 uur of voor het diner vanaf 17.30. De keuken sluit om 21.30 uur. Van 1 december tot 1 maart as. sluit de keuken op zondag iets eerder, namelijk om 20:00 uur.

Bij mooi weer is de Bistoria op ons terras. 
 

DINER  LUNCH DESSERTS KIDS
 

RESERVEER NU 

 

Onze wijnkaart

Op onze wijnkaart staan natuurlijk ook wijnen van over de hele wereld. Bij alle gerechten van de Bistoria Top 10 en van de dessertkaart is een wijnsuggestie vermeld van € 7,50 per glas.  Als u liever alcoholvrij drinkt, maar wel iets spannends wilt drinken, bieden we alcoholvrije cocktails en een alcoholvrij arrangement aan.  
Trots zijn we op onze eigen dranken zoals ons eigen Kasteelbier: de Jonkvrouwe en de Baron, respectievelijk wat lichter en wat zwaarder bier. En natuurlijk op onze eigen Kasteel Gin. 

 

Royal Tea

Royal Tea

Een heerlijke middag bijna koninklijk genieten van onze Royal Tea. De luxe en uitgebreide variant van de bekende High-Tea. Wij serveren deze in onze sfeervolle serre of bij mooi weer op het terras. Komt u met meer personen dan is het natuurlijk ook mogelijk om onze Royal Tea te serveren in door u exclusief gereserveerde ruimte. 

Lees verder

Restaurant Informatie

Dieetwensen Dieetwensen

Rond de 20% van onze kaart zijn vegetarische gerechten. Vanzelfsprekend houden wij rekening met verschillende diëten. Bij zeer heftige allergieën is het goed te realiseren dat er in onze keuken altijd sporen aanwezig kunnen zijn. Graag horen wij uw wensen zo snel mogelijk. 

Kinderen Kinderen

Er is een speciaal kindermenu beschikbaar voor kinderen tot 12 jaar. Vergeet na afloop van het bezoek onze grabbelton niet. 

Honden  Honden 

Honden zijn van harte welkom op ons terras maar niet in onze Bistoria. Vanzelfsprekend zijn hulphonden hierop een uitzondering.

Roomservice Roomservice

Roomservice is mogelijk in overleg. Soms kan het namelijk zijn dat we helaas deze service niet kunnen bieden door drukte of een beperkte bezetting. Graag de avond (tot 21.00 uur) ervoor te bestellen bij onze receptie. Toeslag € 7,50 per kamer 

Minder valide  Minder valide 

Onze Bistoria is op de begaande grond gelegen en goed bereikbaar voor minder valide. Wij beschikken over ruime toiletten maar helaas niet over een gehandicapten toilet. 

Openingstijden  Openingstijden 

De Bistoria is geopend voor de lunch vanaf 12.00 tot 16.00 uur of voor het diner vanaf 17.30.  

De keuken sluit om 21.30 uur. In de wintermaanden sluit de keuken op de zondagavond iets eerder, om 20:00 uur.

Parkeren  Parkeren 

Rond Kasteel Kerckebosch is ruime parkeergelegenheid aanwezig. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Parkeren op het terrein is wel op eigen risico. Op het parkeerterrein zijn twee laadpalen aanwezig. 

Reserveren  Reserveren 

Reserveer online uw tafel door op de blauwe menubalk rechtsonder te klikken. Of reserveer uw tafel telefonisch 030 - 692 66 66. 

Roken Roken

Ons Bistoria terras is rookvrij. Voor onze hoofdingang staan 2 rookpalen. 

Gratis trouwbrochure Trouwbrochure x

Om alvast in de stemming te komen kunnen jullie geheel vrijblijvend onze trouwbrochure aanvragen. 

Vraag nu aan