Een bijzonder moment vieren in een intiem kasteel

Er zijn ontelbare gelegenheden om, samen met anderen, te vieren. Een verjaardag, een huwelijk, een jubileum of gewoon gezellig en bijzonder uit eten met familie of vrienden? Bij Kasteel Kerckebosch is dit mogelijk in een van onze bijzondere sfeervolle kamers of authentieke  private dining ruimtes. Natuurlijk lenen onze ruimtes zich ook uitstekend voor  een recepties, borrel, condoleances of juist het vieren van nieuw leven met een babyshower. Of denk eens aan borrelen in onze zonnige kasteeltuin of een intieme borrel bij een van onze openhaarden. 

Het is feest

Een bijzondere verjaardag vieren. Een jubileum extra bijzonder maken of gewoon om met vrienden het leven te vieren. Of nu een klein intiem samenzijn tot een groot feest de wens is, de mogelijkheden van Kasteel Kerckebosch zijn (bijna) eindeloos. Met onze verschillende ruimtes, prachtige tuin en royale terrassen kan Kasteel Kerckebosch zomaar de perfecte plek zijn voor uw verjaardag of jubileum. Wij denken graag met u mee om er een onvergetelijke feest van te maken.  

Walking Dinner

Dat is weer eens wat anders! Geniet staand van een informeel en dynamisch diner. Praat bij terwijl u geniet van mooiste gerechtjes. Een unieke culinaire beleving in een sfeervolle ruimte. Perfect voor bijvoorbeeld een bijzonder verjaardagsfeestje of zakelijk netwerkevenement. Een beleving om niet snel te vergeten. 

Babyshower

De babyshower wordt enkele weken voor de bevalling georganiseerd, zo ongeveer rond de 30e week van de zwangerschap. Vaak een verrassing voor de mama-to-be maar wat een geweldige verrassing! Tijdens deze middag niet alleen verwend worden met de cadeautjes, leuke spelletjes maar vooral ook met elkaar te genieten van een heerlijke lunch of uitgebreide Royal Tea.  

Afscheid

Bij een overlijden komen veel dingen op u af, waaronder de verzorging van de begrafenis of crematie. Het is dan altijd erg fijn om na de uitvaart nog even in een intieme sfeer met familie en vrienden bij elkaar te zijn. 
Kasteel Kerckebosch is met haar knusse openhaarden en glas-in-loodramen een sfeervolle locatie, waar u in alle rust terecht kunt voor een ontvangst, koffietafel of informele lunch. Wij willen u bij dit moment graag van dienst zijn want er is veel mogelijk; zoals de gewenste ruimte persoonlijk aankleden door foto’s en bloemen neer te zetten en lievelingsmuziek te draaien. 

Meer informatie of een offerte?

Wenst u meer informatie te ontvangen of wellicht direct een vrijblijvende offerte?
Dat kan! Vult u onderstaand contactformulier zo compleet mogelijk in, wij zullen dan binnen 1 werkdag reageren. 
Bellen kan ook, op 030-692 6666 of per mail reserveringen@kasteelkerckebosch.com

We horen graag!

Leoni, Bodil, Shiru & Vera

Contactformulier

Groepsreserveringen

Parkeren Parkeren

Rond Kasteel Kerckebosch is ruime parkeergelegenheid aanwezig. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Parkeren op het terrein is wel op eigen risico. Op het parkeerterrein zijn twee laadpalen aanwezig. 

WiFi WiFi

In het hele kasteel is Wifi aanwezig. Ons netwerk Kerckebosch Guest, hiervoor is geen wachtwoord nodig. 

Corona Maatregelen & Protocol Corona Maatregelen & Protocol

Op deze pagina vindt u de meest actuele informatie omtrent ons Corona protocol en de geldende maatregelen.

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden

Onze Algemene Voorwaarden vindt u hier terug.

Welke audiovisuele middelen zijn er beschikbaar? Welke audiovisuele middelen zijn er beschikbaar?

Het gebruik van een beamer en projectiescherm zit standaard inbegrepen in onze arrangementen. In onze boardrooms kunnen we een verrijdbaar TV scherm plaasten of een los projectiescherm.
 

Gratis trouwbrochure Trouwbrochure x

Om alvast in de stemming te komen kunnen jullie geheel vrijblijvend onze trouwbrochure aanvragen. 

Vraag nu aan