Centraal bijeenkomen in een prachtige omgeving

Wij hebben verschillende ruimtes beschikbaar die uw zakelijke event tot een succes maken. Zo kunnen workshops, presentaties en vergaderingen plaatsvinden in onze elegante Kamer van Lintelo. Voor de wat grotere bijeenkomsten zijn onze vergaderzalen de perfecte plek. Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor de wat kleinschaligere zakelijke bijeenkomsten, recepties en borrels. Houdt u uw zakelijke bijeenkomst liever wat meer privé? Onze authentieke Ridderkamer is de prefecte private dining locatie. 

Vergaderzalen & Boardrooms

Kasteel Kerckebosch heeft drie multifunctionele vergaderzalen, die ook gecombineerd kunnen worden tot een ruimte. Naast deze drie vergaderzalen biedt Kasteel Kerckebosch twee bijzondere sfeervolle boardrooms.  Deze boardrooms zijn gelegen in het hart van ons kasteel en zijn zowel geschikt voor een vergadering als een boardlunch of diner.  

Bekijk onze zalen & boardrooms

Vergaderarrangementen

Met onze vergaderarrangementen bent u de gehele dag uitgebreid verzorgd én ontzorgd.
Bij ons vindt u de ruimte en de rust om samen met uw team één of meerdere dagen intensief te werken. En na afloop van een zware vergaderdag is het heerlijk ontspannen met een goed glas wijn in onze bar of op het terras en met een voortreffelijk diner in onze serre of een van onze private dinning ruimtes.

Bekijk onze Arrangementen 
 

Workshops & Activiteiten

Natuurlijk helpen we graag om uw programma compleet te maken. Denk bijvoorbeeld aan een leuke workshop of teambuilding activiteiten. De Utrechtse Heuvelrug maar zeker ook onze prachtige kasteeltuin bieden het perfecte decor voor verschillende sportieve of creatieve activiteiten.  

Lees verder

Congressen & Evenementen

De bijzondere ruimtes van het kasteel hebben ieder hun eigen sfeer. Hierdoor zijn ze onder andere bruikbaar als stijlvolle zakelijke congresruimte of productpresentaties. De ruimtes in het authentieke kasteel doen goed dienst als presentatieruimtes of subsessieruimtes. Zaal Zeist (ruim 200m2) kan worden ingezet als de plenaire ruimte. In verband met de kleinschaligheid van ons kasteel is de locatie al snel exclusief te reserveren, wat een goede bijdrage kan leveren aan de boodschap van het congres.  

Zakenlunch en -diner

De combinatie van eten en zakendoen is er een die zichzelf steeds opnieuw heeft bewezen. Een bespreking onder het genot van een verrukkelijke maaltijd vergezeld van een drankje, blijkt altijd soepeler te verlopen dan in een kantoorsetting. Verwen uw zakenpartners culinair om zo de relatie nog meer te verbeteren. Onze Kamer van Lintelo, Ridderkamer en Salon zijn de perfecte ruimtes hiervoor. Allen bieden de mogelijkheid tot private dining in een klassiek en stijlvolle ruimte. 

Virtuele Tour

Om een goed beeld te krijgen van onze ruimtes kunt u een virtuele wandeling maken via onderstaande link. Natuurlijk bent u ook meer dan welkom voor een persoonlijke rondleiding!

Virtuele tour

 

Offerte aanvragen

Direct een offerte aanvragen? Dat kan!
Vult u onderstaand contactformulier zo compleet mogelijk in, dan sturen wij u binnen 1 werkdag een vrijblijvend voorstel toe. Ook zijn wij telefonisch te bereiken op 030 - 692 6666 of per mail reserveringen@kasteelkerckebosch.com.

Tot snel!

Leoni, Shiru, Vera & Meyling

Offerte Aanvragen

Groepsreserveringen

Parkeren Parkeren

Rond Kasteel Kerckebosch is ruime parkeergelegenheid aanwezig. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Parkeren op het terrein is wel op eigen risico. Op het parkeerterrein zijn twee laadpalen aanwezig. 

WiFi WiFi

In het hele kasteel is Wifi aanwezig. Ons netwerk Kerckebosch Guest, hiervoor is geen wachtwoord nodig. 

Corona Maatregelen & Protocol Corona Maatregelen & Protocol

Op deze pagina vindt u de meest actuele informatie omtrent ons Corona protocol en de geldende maatregelen.

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden

Onze Algemene Voorwaarden vindt u hier terug.

Welke audiovisuele middelen zijn er beschikbaar? Welke audiovisuele middelen zijn er beschikbaar?

Het gebruik van een beamer en projectiescherm zit standaard inbegrepen in onze arrangementen. In onze boardrooms kunnen we een verrijdbaar TV scherm plaasten of een los projectiescherm.
 

Gratis trouwbrochure Trouwbrochure x

Om alvast in de stemming te komen kunnen jullie geheel vrijblijvend onze trouwbrochure aanvragen. 

Vraag nu aan