Over ons

Kasteel Kerckebosch kent een rijke geschiedenis en heeft daar tot op de dag van vandaag zijn intieme, authentieke uitstraling aan te danken. Maar met een prachtig pand op een unieke locatie ben je er nog niet, het zijn uiteindelijk de kasteelheren en kasteeldames die het verschil maken! 
Op deze pagina vertellen we u graag meer over de geschiedenis, het heden en de toekomstplannen van Kasteel Kerckebosch. 

Virtuele tour

Welkom bij Kasteel Kerckebosch, welkom bij ons thuis

Wat is er mooier dan dit prachtige historische kasteel thuis te mogen noemen? Wij voelen ons trots en bevoorrecht om in dit mooie kasteel, samen met onze bevlogen brigade, u als gast te mogen ontvangen.
Sinds december 2014 zijn wij  de uitbaters en na jarenlange stilstand, te weinig liefde & aandacht van onze voorgangers hebben wij de Grand Dame van Zeist een geweldige facelift gegeven.

Lees verder

De geschiedenis van Kasteel Kerckebosch

Bij een bezoek aan Kasteel Kerckebosch is het leuk om alle verborgen geheimen van het kasteel te ontdekken. Het kasteel is gebouwd in 1911 door jonkheer Egbert Lintelo de Geer op landgoed Kerckebosch.

Bij het bouwen van het kasteel werd een uitgebreide collectie antieke gebruiksvoorwerpen en ornamenten gebruikt. Deze zijn afkomstig van gerestaureerde kerken, kloosters en kastelen in de directe omgeving. Jonkheer Lintelo de Geer wist met bevriende antiquairs heel veel bijzondere oude materialen aan te kopen. Zo zijn bijvoorbeeld in de lobby twee zeer oude deuren met smeedijzeren klopper gebruikt uit de Dom van Utrecht.

Lees verder

Onze Kasteel Gin

We zijn trots op onze eigen -zeer speciale- kasteel Gin.
Met o.a. de ingrediënten van onze klassieker "Mama Vera’s Rendang": denk aan sereh, djeroek peroet, steranijs, gember en een pepertje.

Te bestellen in onze bar en Bistoria, of in een luxe cadeauverpakking te koop bij onze receptie.

Ervaringen van onze gasten

 • “We hadden de 4 gangen lunch genomen en het waren echt kunstwerkjes, we hebben enorm genoten van het voortreffelijke eten en de warme, uitstekende service. Het was een lunch met een gouden randje en komen absoluut terug!”

  Léon 18-05-2024 hotel

 • “Wij kunnen Kasteel Kerckebosch van harte aanbevelen !! Afgelopen April zijn wij getrouwd, dit hebben wij in het Kasteel gevierd, het was werkelijk een sprookje!! Allereerst is het team uiterst vriendelijk, persoonlijk en zeer professioneel !! De locatie is echt fantastisch en leent zich uitermate goed voor een bruiloft ! Het eten is van topkwaliteit, bediening zeer goed en altijd met een lach ! Een echte aanrader !!! Mede dankzij Kasteel Kerckebosch hebben wij een onvergetelijke trouwdag gehad ! Wij komen er nog veelvuldig met veel plezier !!”

  Margot V. 15-05-2024 tripadvisor

 • “Kerst gevierd bij Kasteel Kerckebosch. Wat een prachtige aankleding, ontzettend aardig personeel. Heerlijke kamer, eenvoudig, maar schoon en een prima bed. Geweldig diner en een ruime voldoende voor het ontbijt. Wij komen absoluut nog een keer terug !”

  Piet 28-12-2023 tripadvisor

 • “Een warme en gastvrije ontvangst, fraai aangeklede ambiance en een overheerlijk menu met mooie wijnen. Het diner werd opgeluisterd door een erg leuk muzikaal duo met gedurende de avond iedere keer een andere insteek en outfit. Het dessert werd op creatieve wijze geïntroduceerd bij ieder. Zeker voor herhaling vatbaar deze kerst!”

  Marianne 27-12-2023 website

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang exclusieve aanbiedingen.

Gratis trouwbrochure Trouwbrochure x

Om alvast in de stemming te komen kunnen jullie geheel vrijblijvend onze trouwbrochure aanvragen. 

Vraag nu aan