Over ons

Kasteel Kerckebosch kent een rijke geschiedenis en heeft daar tot op de dag van vandaag zijn intieme, authentieke uitstraling aan te danken. Maar met een prachtig pand op een unieke locatie ben je er nog niet, het zijn uiteindelijk de kasteelheren en kasteeldames die het verschil maken! 
Op deze pagina vertellen we u graag meer over de geschiedenis, het heden en de toekomstplannen van Kasteel Kerckebosch. 

Virtuele tour

Welkom bij Kasteel Kerckebosch, welkom bij ons thuis

Wat is er mooier dan dit prachtige historische kasteel thuis te mogen noemen? Wij voelen ons trots en bevoorrecht om in dit mooie kasteel, samen met onze bevlogen brigade, u als gast te mogen ontvangen.
Sinds december 2014 zijn wij  de uitbaters en na jarenlange stilstand, te weinig liefde & aandacht van onze voorgangers hebben wij de Grand Dame van Zeist een geweldige facelift gegeven.

Lees verder

De geschiedenis van Kasteel Kerckebosch

Bij een bezoek aan Kasteel Kerckebosch is het leuk om alle verborgen geheimen van het kasteel te ontdekken. Het kasteel is gebouwd in 1911 door jonkheer Egbert Lintelo de Geer op landgoed Kerckebosch.

Bij het bouwen van het kasteel werd een uitgebreide collectie antieke gebruiksvoorwerpen en ornamenten gebruikt. Deze zijn afkomstig van gerestaureerde kerken, kloosters en kastelen in de directe omgeving. Jonkheer Lintelo de Geer wist met bevriende antiquairs heel veel bijzondere oude materialen aan te kopen. Zo zijn bijvoorbeeld in de lobby twee zeer oude deuren met smeedijzeren klopper gebruikt uit de Dom van Utrecht.

Lees verder

Onze Kasteel Gin

We zijn trots op onze eigen -zeer speciale- kasteel Gin.
Met o.a. de ingrediënten van onze klassieker "Mama Vera’s Rendang": denk aan sereh, djeroek peroet, steranijs, gember en een pepertje.

Te bestellen in onze bar en Bistoria, of in een luxe cadeauverpakking te koop bij onze receptie.

Ervaringen van onze gasten

 • “Top omgeving, mooie uitstraling. Fijne ruime kamers met groen uitzicht, mooie styling en ontspannen sfeer. Heel fijn verblijf gehad.”

  Anna 21-05-2023 tripadvisor

 • “Heerlijke gerechten, zeer vriendelijk personeel en prachtige locatie.”

  Lars 20-05-2023 hotel

 • “We voelden ons gewoon koninklijk bij alles wat we deden, de entree, de attenties als je de kamer in kwam, het bed, het eten, het personeel. Het was werkelijk een geweldig verblijf!!! En heerlijk dat je voor een klein beetje meer, pas om 13 uur je kamer uit hoeft.”

  Coasta 16-05-2023 tripadvisor

 • “Bijzonder eten, een fijne rustige bediening. Het restaurant is een mooie ruimte. De sfeer is goed om er langere tijd te verblijven. We hebben ook alles gehad : ontbijt, lunch en diner. Ja, een aanrader !”

  Josephine 28-02-2023 website

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang exclusieve aanbiedingen.

Gratis trouwbrochure Trouwbrochure x

Om alvast in de stemming te komen kunnen jullie geheel vrijblijvend onze trouwbrochure aanvragen. 

Vraag nu aan