Over ons

Kasteel Kerckebosch kent een rijke geschiedenis en heeft daar tot op de dag van vandaag zijn intieme, authentieke uitstraling aan te danken. Maar met een prachtig pand op een unieke locatie ben je er nog niet, het zijn uiteindelijk de kasteelheren en kasteeldames die het verschil maken! 
Op deze pagina vertellen we u graag meer over de geschiedenis, het heden en de toekomstplannen van Kasteel Kerckebosch. 

Virtuele tour

Welkom bij Kasteel Kerckebosch, welkom bij ons thuis

Wat is er mooier dan dit prachtige historische kasteel thuis te mogen noemen? Wij voelen ons trots en bevoorrecht om in dit mooie kasteel, samen met onze bevlogen brigade, u als gast te mogen ontvangen.
Sinds december 2014 zijn wij  de uitbaters en na jarenlange stilstand, te weinig liefde & aandacht van onze voorgangers hebben wij de Grand Dame van Zeist een geweldige facelift gegeven.

Lees verder

De geschiedenis van Kasteel Kerckebosch

Bij een bezoek aan Kasteel Kerckebosch is het leuk om alle verborgen geheimen van het kasteel te ontdekken. Het kasteel is gebouwd in 1911 door jonkheer Egbert Lintelo de Geer op landgoed Kerckebosch.

Bij het bouwen van het kasteel werd een uitgebreide collectie antieke gebruiksvoorwerpen en ornamenten gebruikt. Deze zijn afkomstig van gerestaureerde kerken, kloosters en kastelen in de directe omgeving. Jonkheer Lintelo de Geer wist met bevriende antiquairs heel veel bijzondere oude materialen aan te kopen. Zo zijn bijvoorbeeld in de lobby twee zeer oude deuren met smeedijzeren klopper gebruikt uit de Dom van Utrecht.

Lees verder

Onze Kasteel Gin

We zijn trots op onze eigen -zeer speciale- kasteel Gin.
Met o.a. de ingrediënten van onze klassieker "Mama Vera’s Rendang": denk aan sereh, djeroek peroet, steranijs, gember en een pepertje.

Te bestellen in onze bar en Bistoria, of in een luxe cadeauverpakking te koop bij onze receptie.

Ervaringen van onze gasten

 • “Prachtig hotel met een goede mix van hedendaags comfort en authentieke uitstraling. Uitstekend restaurant waar tongstrelende kunstwerkjes geserveerd worden en bovenal een team dat werkelijk begrepen heeft wat hospitality betekent. Het was een heerlijk verblijf, van harte aanbevolen.”

  Marc 29-10-2023 tripadvisor

 • “Wij hebben heerlijk gegeten van prachtige creaties in een mooie omgeving maar wat het echt tot een blijvende herinnering maakt is de onderlinge samenwerking, het enthousiasme, en de vriendelijkheid van het personeel van zowel de keuken als in het restaurant. Fantastisch om te proeven, zien en te voelen!”

  Petra 28-10-2023 tripadvisor

 • “Ontvangst was bijzonder vriendelijk. Al het personeel was even aardig en attent. Er lag in onze kamer zelfs een persoonlijk welkomstkaartje klaar voor ons. Het hotel is een verborgen parel; alles klopt er. De entourage, sfeer en aankleding van alle ruimtes. Een dikke pluim!”

  Paul 04-09-2023 bookingcom

 • “Mooi gebouw, bijzonder restaurant met heerlijk eten en vriendelijk personeel. Een aanrader vooral als je van culinair houdt. Mooie omgeving en denk dat het wel leuk is als je een fiets huurt om de omgeving te bekijken”

  Lo W. 02-08-2023 tripadvisor

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang exclusieve aanbiedingen.

Gratis trouwbrochure Trouwbrochure x

Om alvast in de stemming te komen kunnen jullie geheel vrijblijvend onze trouwbrochure aanvragen. 

Vraag nu aan