FAQ

Hotelinformatie

Check-in en Check-out tijden Check-in en Check-out tijden

Onze check-in tijd is 15.00 uur. Mocht u wat eerder willen komen, dan is het mogelijk om op basis van beschikbaarheid een early check-in te reserveren. Check-in tijd is dan 12.00 uur. De prijs is € 22,50. 

Onze check-out tijd is 11.00 uur. Mocht u wat rustiger aan willen doen 's morgens, dan is het mogelijk om op basis van beschikbaarheid een late check-out te reserveren. De check-out is dan 13.00 uur. De prijs is € 22,50. 

WiFi WiFi

In het hele kasteel is Wifi aanwezig. Hiervoor is geen wachtwoord nodig. 

Ontbijt Ontbijt

Van maandag t/m vrijdag is het ontbijt van 07.00 tot 10.00 uur. Weekenden en feestdagen is het ontbijt van 08.00 tot 10.30 uur. We serveren het ontbijt in onze serre. Of wanneer het mooi weer is op het terras. Roomservice is mogelijk. Graag de avond (tot 21.00 uur) ervoor te bestellen bij de receptie. Toeslag €15,00 per kamer. 

Minder valide  Minder valide 

Helaas hebben wij in ons hotel (nog) geen lift. Alle kamers zijn op de eerste- of tweede etage gelegen. 

Gemeentelijke heffingen Gemeentelijke heffingen

In onze gemeente wordt er € 2,95 per persoon per nacht berekend aan gemeentelijke heffingen.

Roken Roken

In ons kasteel en op de kamers is het niet toegestaan te roken. Hiervoor is buiten wel gelegenheid. Bij roken op de kamer zijn wij helaas genoodzaakt om €150,- aan extra schoonmaakkosten in rekening te brengen. 

Honden Honden

Wij staan geen huisdieren toe op de hotelkamers.

Kinderen  Kinderen 

Wij hebben voor kinderen extra bedden beschikbaar; 

0 – 3 jaar - €10,00 voor een babybedje.

3- 12 jaar - € 27,50 per bed. 

Helaas hebben wij geen connecting rooms, maar kunnen we natuurlijk wel de kamers naast elkaar voor u reserveren. 

Faciliteiten op de kamers Faciliteiten op de kamers

Marie Stella Maris Producten
In uw badkamer vindt u de producten van Marie Stella Maris. Wij gebruiken deze producten niet alleen vanwege de heerlijke geur, maar ook zodat wij op deze manier iets kunnen bijdragen aan de missie dat iedereen in de wereld toegang zou moeten hebben tot een bron van schoon drinkwater en hygiëne.  

Koffie & Thee
Op alle kamers staan Nespresso koffie&thee faciliteiten, de thee en koffiecupjes worden dagelijks aangevuld.

Netflix
Alle kamers beschikken over een smartTV, waarop u o.a. Netflix kunt streamen vanaf uw eigen Netflix account.

Airco op de kamers
Ons 125 jarige kasteel beschikt niet over airconditioning. Wel staat in iedere kamer een fan en ligt er een laken pakket in de kast.  

Niet in het bezit van een creditcard? Niet in het bezit van een creditcard?

Indien u niet in het bezit bent van een creditcard kunt u online met iDEAL betalen, of vragen wij u om een aanbetaling per bank. Mocht u (in het geval van een flexibel tarief) nog binnen de kosteloze termijn uw kamer annuleren, dan wordt uw betaling teruggestort. 

Wat zijn de annuleringsvoorwaarden?  Wat zijn de annuleringsvoorwaarden? 

Deze kunt u vinden in uw bevestiging. Lees aandachtig de details van onze annuleringsvoorwaarden bij het maken van een online reservering, aangezien ze verschillen van tarief tot tarief. 

Iets vergeten? Iets vergeten?

We bewaren vergeten voorwerpen voor u bij onze receptie. Indien gewenst kunnen we het ook naar u op de post doen. Kasteel Kerckebosch is dan niet verantwoordelijk voor het eventueel kwijtraken bij de post. 
Wij bewaren alle vergeten voorwerpen een maand.

Restaurant Informatie

Dieetwensen Dieetwensen

Rond de 20% van onze kaart zijn vegetarische gerechten. Vanzelfsprekend houden wij rekening met verschillende diëten. Bij zeer heftige allergieën is het goed te realiseren dat er in onze keuken altijd sporen aanwezig kunnen zijn. Graag horen wij uw wensen zo snel mogelijk. 

Kinderen Kinderen

Er is een speciaal kindermenu beschikbaar voor kinderen tot 12 jaar. Vergeet na afloop van het bezoek onze grabbelton niet. 

Honden  Honden 

Honden zijn van harte welkom op ons terras maar niet in onze Bistoria. Vanzelfsprekend zijn hulphonden hierop een uitzondering.

Roomservice Roomservice

Roomservice is mogelijk in overleg. Soms kan het namelijk zijn dat we helaas deze service niet kunnen bieden door drukte of een beperkte bezetting. Graag de avond (tot 21.00 uur) ervoor te bestellen bij onze receptie. Toeslag € 7,50 per kamer 

Minder valide  Minder valide 

Onze Bistoria is op de begaande grond gelegen en goed bereikbaar voor minder valide. Wij beschikken over ruime toiletten maar helaas niet over een gehandicapten toilet. 

Openingstijden  Openingstijden 

De Bistoria is geopend voor de lunch vanaf 12.00 tot 16.00 uur of voor het diner vanaf 17.30.  

De keuken sluit om 21.30 uur. In de wintermaanden sluit de keuken op de zondagavond iets eerder, om 20:00 uur.

Parkeren  Parkeren 

Rond Kasteel Kerckebosch is ruime parkeergelegenheid aanwezig. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Parkeren op het terrein is wel op eigen risico. Op het parkeerterrein zijn twee laadpalen aanwezig. 

Reserveren  Reserveren 

Reserveer online uw tafel door op de blauwe menubalk rechtsonder te klikken. Of reserveer uw tafel telefonisch 030 - 692 66 66. 

Roken Roken

Ons Bistoria terras is rookvrij. Voor onze hoofdingang staan 2 rookpalen. 

Groepsreserveringen

Parkeren Parkeren

Rond Kasteel Kerckebosch is ruime parkeergelegenheid aanwezig. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Parkeren op het terrein is wel op eigen risico. Op het parkeerterrein zijn twee laadpalen aanwezig. 

WiFi WiFi

In het hele kasteel is Wifi aanwezig. Ons netwerk Kerckebosch Guest, hiervoor is geen wachtwoord nodig. 

Corona Maatregelen & Protocol Corona Maatregelen & Protocol

Op deze pagina vindt u de meest actuele informatie omtrent ons Corona protocol en de geldende maatregelen.

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden

Onze Algemene Voorwaarden vindt u hier terug.

Welke audiovisuele middelen zijn er beschikbaar? Welke audiovisuele middelen zijn er beschikbaar?

Het gebruik van een beamer en projectiescherm zit standaard inbegrepen in onze arrangementen. In onze boardrooms kunnen we een verrijdbaar TV scherm plaasten of een los projectiescherm.
 

Trouwen in een kasteel

Wat houdt "Kasteel Exclusief" in? Wat houdt "Kasteel Exclusief" in?

Bij bruiloften verhuren we altijd het authentieke kasteelgedeelte exclusief, dit is inclusief 14 hotelkamers. Gedurende de dag zullen we dan doorschuiven door de verschillende ruimtes voor de ceremonie, toost, diner en de feestavond en na afloop (met een kleiner gezelschap) bijven overnachten. Een feestelijk groepsontbijt de volgende dag maakt jullie mooiste dag(en) compleet. 

Hoe kunnen we zelf een offerte opstellen? Hoe kunnen we zelf een offerte opstellen?

Via deze link kunnen jullie zelf, geheel vrijblijvend, een offerte opstellen. Natuurlijk helpen wij jullie hier ook graag bij: bel of mail ons en we lopen samen, aan de hand van jullie wensen, het programma door zodat jullie een reëel beeld van alle mogelijkheden en kosten hebben.

Interesse, en nu? Interesse, en nu?

Om te beginnen stellen we graag een vrijblijvende offerte, aan de hand van jullie wensen, voor jullie op, daarna heten we jullie graag van harte welkom voor een persoonlijke kennismaking in het kasteel. Hierna kunnen we indien gewenst een optionele reservering maken, welke wij 1 week kunnen vasthouden. 

Ja, jullie willen! Ja, jullie willen!

Zodra jullie besluiten om jullie mooiste dag bij ons in het kasteel te laten plaastvinden vragen wij om een aanbetaling van 25% van de reserveringswaarde. Daarna reserveren wij het kasteel en de bovengelegen 14 kamers exclusief voor jullie en brengen we de Gemeente Zeist op de hoogte van jullie aanstaande huwelijk bij ons.

Wat is het maximaal aantal gasten? Wat is het maximaal aantal gasten?

In het kasteelgedeelte kunnen we het volgende aantal gasten kwijt:

Ceremonie: 120 gasten, zowel binnen als buiten
Borrel: 200 gasten
Diner: 58 gasten
Feest: 250 gasten
Overnachting: 14 kamers, 27 gasten (incl. bruidspaar)

In onze aangebouwde vleugel kunnen we eventueel uitwijken:
Diner: 120 gasten
Overnachting: 16 extra kamers; wat een totaal maakt van 59 gasten (incl. bruidspaar)

Eerder aanwezig voor make-up en haar? Eerder aanwezig voor make-up en haar?

Wij hebben een mooie bruidsmake-up kamer waar de bruid al vanaf 11:00 uur terecht kan, om zich in alle rust klaar te maken. In deze kamer passen max. 4 personen. 

Ceremonie op zondag mogelijk? Ceremonie op zondag mogelijk?

Ja, ook op zondagen is het mogelijk om jullie ceremonie plaats te laten vinden in ons kasteel. Op feestdagen mogen we helaas geen officiële huwelijken laten voltrekken, in dat geval raden wij aan om er een ceremoniële voltrekking van te maken en op een eerder of later moment de officiële voltrekking te regelen.

Is eigen catering mogelijk? Is eigen catering mogelijk?

Nee, op de bruidstaart na, is catering (eten en drinken) van buitenaf niet toegestaan,

Is het kasteel ook alleen beschikbaar voor een fotoreportage? Is het kasteel ook alleen beschikbaar voor een fotoreportage?

Nee, het gebruik van het kasteel door bruidsparen, voor bijv. visagie, de 'first look' en fotosessies, is uitsluitend voorbehouden aan bruidsparen die op onze locatie hun huwelijk organiseren.

Bruiloftsvoorwaarden Kasteel Kerckebosch en aanvullende informatie Bruiloftsvoorwaarden Kasteel Kerckebosch en aanvullende informatie

Onze voorwaarden en aanvullende informatie is hier terug te vinden.

Wat zijn de gemiddelde prijzen voor een bruiloft bij Kasteel Kerckebosch Wat zijn de gemiddelde prijzen voor een bruiloft bij Kasteel Kerckebosch

Wij hanteren bij bruiloften een minimale omzetgarantie van €14.000,- voor de maanden mei t/m september en €12.000,- voor de overige maanden.
Meerdaagse huwelijken vormen hierop een uitzondering.

Gratis trouwbrochure Trouwbrochure x

Om alvast in de stemming te komen kunnen jullie geheel vrijblijvend onze trouwbrochure aanvragen. 

Vraag nu aan