• Genieten van een culinaire wereldreis 

Genieten van een culinaire wereldreis 

In onze groene informele serre nemen onze enthousiaste medewerkers u mee op een mooie reis van internationale smaken. Verfijnde gerechten, verrassende combinaties en een mooie wijnselectie maken uw reis compleet. Dit alles gebeurt met veel aandacht en dat ziet u, in alle details, terug. 

RESERVEER NU

Bistoria

Bistoria

Onze eigentijdse Bistoria gelegen in een moderne serre, tegen het bos en met uitzicht op al het groen. De naam is uniek in Nederland, ontstaan door Bistro en Trattoria samen te voegen. In een informele sfeer serveren we hier internationale gerechten, vanuit onze open keuken. De gerechten hebben invloeden vanuit onder andere Frankrijk, Italië, de Caraïben en Azië.

Lees verder

Salon Lounge

Salon Lounge

De plek om even op elkaar op te wachten voor het diner, af te spreken met een zakelijke afspraak of eens even bijkletsen met vriendinnen of familie. Onze Salon Lounge met twee klassieke openhaarden, comfortabele zitjes, een kleine bibliotheek en uitzicht over onze tuin, is voor alle gelegenheden geschikt. Van een heerlijke kop koffie, tot een goed glas wijn of een verwarmend digestief.

Lees verder

Private Dining

Het is mogelijk om een dag vergaderen af te sluiten, of een speciaal moment binnen de familie te vieren met een bijzonder diner in een besloten ruimte. Hiervoor kunnen we verschillende locaties voor u reserveren.   

Lees verder

Royal Tea

Royal Tea

Een heerlijke middag bijna koninklijk genieten van onze Royal Tea. De luxe en uitgebreide variant van de bekende High-Tea. Wij serveren deze in onze sfeervolle serre of bij mooi weer op het terras. Komt u met meer personen dan is het natuurlijk ook mogelijk om onze Royal Tea te serveren in door u exclusief gereserveerde ruimte. 

Lees verder

Onze bar

Onze bar

Hier worden de lekkerste dranken geserveerd zoals een verkoelend biertje, een bijzondere GT of een verwarmende cognac.  

Lees verder
Ons terras

Ons terras

Zodra het weer het toestaat is ons terras geopend. Gewoon voor koffie, een heerlijke lunch of een gezellig diner. 
 

Lees verder
Vinoteca

Vinoteca

De plek om even te genieten van een goed glas wijn met wat hapjes. Bijvoorbeeld na een vergadering of gewoon op de vrijdagmiddag.  

Lees verder

Restaurant Informatie

Dieetwensen Dieetwensen

Rond de 20% van onze kaart zijn vegetarische gerechten. Vanzelfsprekend houden wij rekening met verschillende diëten. Bij zeer heftige allergieën is het goed te realiseren dat er in onze keuken altijd sporen aanwezig kunnen zijn. Graag horen wij uw wensen zo snel mogelijk. 

Kinderen Kinderen

Er is een speciaal kindermenu beschikbaar voor kinderen tot 12 jaar. Vergeet na afloop van het bezoek onze grabbelton niet. 

Honden  Honden 

Honden zijn van harte welkom op ons terras maar niet in onze Bistoria. Vanzelfsprekend zijn hulphonden hierop een uitzondering.

Roomservice Roomservice

Roomservice is mogelijk in overleg. Soms kan het namelijk zijn dat we helaas deze service niet kunnen bieden door drukte of een beperkte bezetting. Graag de avond (tot 21.00 uur) ervoor te bestellen bij onze receptie. Toeslag € 7,50 per kamer 

Minder valide  Minder valide 

Onze Bistoria is op de begaande grond gelegen en goed bereikbaar voor minder valide. Wij beschikken over ruime toiletten maar helaas niet over een gehandicapten toilet. 

Openingstijden  Openingstijden 

De Bistoria is geopend voor de lunch vanaf 12.00 tot 16.00 uur of voor het diner vanaf 17.30.  

De keuken sluit om 21.30 uur. In de wintermaanden sluit de keuken op de zondagavond iets eerder, om 20:00 uur.

Parkeren  Parkeren 

Rond Kasteel Kerckebosch is ruime parkeergelegenheid aanwezig. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Parkeren op het terrein is wel op eigen risico. Op het parkeerterrein zijn twee laadpalen aanwezig. 

Reserveren  Reserveren 

Reserveer online uw tafel door op de blauwe menubalk rechtsonder te klikken. Of reserveer uw tafel telefonisch 030 - 692 66 66. 

Roken Roken

Ons Bistoria terras is rookvrij. Voor onze hoofdingang staan 2 rookpalen. 

Gratis trouwbrochure Trouwbrochure x

Om alvast in de stemming te komen kunnen jullie geheel vrijblijvend onze trouwbrochure aanvragen. 

Vraag nu aan