Echt ongekende mogelijkheden voor (bijna) alle gelegenheden.

Van harte welkom in Kasteel Kerckebosch.  Wij maken elke meeting of bijeenkomst graag bijzonder. Van workshops en teambuildingsessies tot stijlvolle bedrijfsfeesten, gala diners en feestelijke borrels; onze mooie sfeervolle ruimtes zorgen gegarandeerd voor een bijzonder samenkomen. Wij zijn gewend om maatwerk oplossingen te bieden, met u mee te denken en beantwoorden graag uw vragen. Wij nemen graag alle zorgen rondom de organisatie uit handen, zodat u  kunt ontspannen en genieten, samen met uw gasten. 

Zakelijk bij elkaar komen in het groene Zeist.

We beschikken over drie ruime vergaderzalen. Deze zijn individueel te gebruiken maar aan elkaar gekoppeld zijn ze geschikt voor bijeenkomsten tot 110 personen. Onze zalen zijn klassiek ingericht, in diverse opstellingen beschikbaar en vanzelfsprekend voorzien van alle faciliteiten om de bijeenkomst tot een succes te maken.  

Lees verder

Een bijzonder moment vieren in een intiem kasteel

Er zijn ontelbare gelegenheden om, samen met anderen, te vieren. Een verjaardag, trouwen in een kasteel, een jubileum of gewoon gezellig en bijzonder uit eten met familie of vrienden? Bij Kasteel Kerckebosch is dit mogelijk in een van onze bijzondere sfeervolle kamers of authentieke  private dining ruimtes. 

Lees verder

Tot snel ziens!

We zijn telefonisch 030 – 692 66 66 of per mail bereikbaar reserveringen@kasteelkerckebosch.com

Tot snel!

Leoni, Shiru, Vera en Meyling

Gratis trouwbrochure Trouwbrochure x

Om alvast in de stemming te komen kunnen jullie geheel vrijblijvend onze trouwbrochure aanvragen. 

Vraag nu aan