Workshops & Activiteiten

Kasteel Kerckebosch ligt centraal in Nederland, midden in de bossen van de Utrechtse Heuvelrug met veel ruimte voor buitenactiviteiten en binnenactiviteiten. Op onze website hebben wij diverse groepsactiviteiten geplaatst zodat u ideeën kunt opdoen voor teamuitjes, bedrijfsuitjes, personeelsuitjes en groepsuitjes in de provincie Utrecht.

U ziet hier slechts een kleine selectie van de mogelijkheden. Zoekt u iets wat er niet tussen staat, informeer dan gerust naar de mogelijkheden. We streven ernaar een evenement te verzorgen waar nog lang over nagepraat wordt. 

 

Boogschieten

De workshop boogschieten is een gevarieerde activiteit. De individuele scores maar vooral ook de teamscores worden genoteerd. Het schieten krijgt een extra dimensie doordat er onder andere met een blinddoek op geschoten wordt… Het boogschieten kan in de kasteeltuin worden georganiseerd, bij minder goed weer wordt er een luifel meegebracht.

Brugbouwen & katapult bouwen

Tijdens dit programma bouwt u niet alleen een brug maar bouwt u vooral aan uw team.
Samenwerking, communicatie, leiding geven en leiding nemen zijn zomaar wat thema’s die benadrukt kunnen worden. 
Ook bijzonder: bouw met uw team een katapult. De constructie die u bouwt is gebaseerd op de middeleeuwse blijde. Staanders en werparm worden naar eigen inzicht door het team geconstrueerd. Teamwork ten top en de ultieme test is natuurlijk: werkt hij ook?

Wandeling met de boswachter

Gun uw deelnemers 's ochtends of tijdens de bijeenkomst een frisse neus door een wandeling aan te bieden onder begeleiding van de boswachter. De wandeling duurt 1,5 uur en is 4,5 km lang. 
Nabijgelegen Landgoed Heidestein ligt verscholen in de bossen bij Zeist. Op de heidevelden tussen de oude naaldbossen grazen Drentse heideschapen. Zo zag de Utrechtse Heuvelrug er ruim honderd jaar geleden uit. Allerlei overblijfselen van het historische landgoed, zoals het theehuis en de vijver, geven het landgoed zijn eigen sfeer. Deze wandeling voert langs een aantal historische plaatsen in dit prachtige natuurgebied dat in beheer is van Utrechts Landschap.

Schermen

Schermen, altijd al een keer willen doen? Iedereen kan meedoen met de workshops schermen! Een stijlvol programma waarbij alle etiquetten de revue passeren en waarbij het gaat om teamwork. Eén voor allen en allen voor Eén! 
 

Schilderen

Leer op een leuke manier de basis van schilderen met deze workshop. Waar beter dan in de inspirerende omgeving van ons kasteel en bosrijke tuin.

Drone Workshop

Voor bedrijven bieden drones talloze unieke toepassingen. Tijdens deze workshop laten we zien welke mogelijkheden er zijn om drones in te zetten binnen de organisatie. Om deze verhalen te bekrachtigen geven wij een demonstratie diverse drones waarbij we tevens informatie geven over de technische performance en specificaties. Liefhebbers mogen ook zelf achter de controller plaatsnemen. Dit alles wordt aangekleed met prachtige videobeelden.

Laser-kleiduifschieten

Op zoek naar een spannende en veilige activiteit? Door iedereen te doen! Ga samen met collega's deze uitdaging aan. Wie van jullie weet de meeste kleiduiven uit de lucht te schieten? In groepjes van 5 personen tegelijkertijd wordt er geschoten op de kleiduif die door de lucht vliegt. Het scorebord houdt onpartijdig de scores bij. Wie raakt hem als eerste of het vaakst?

Beschikbaarheid & prijzen

De prijzen zijn afhankelijk van de grootte van de groep en de datum.
We vragen deze graag voor u na.

Bovenstaande activiteiten zijn alleen te boeken in combinatie met een vergaderarrangement.

Gratis trouwbrochure Trouwbrochure x

Om alvast in de stemming te komen kunnen jullie geheel vrijblijvend onze trouwbrochure aanvragen. 

Vraag nu aan