Onze Preferred Partners

Wij hebben in de loop van de tijd een fijn bestand met vaste leveranciers opgebouwd:

Bloemen

Al sinds jaar en dag werken wij samen met Margriet Bloembinders. Smaakvolle boeketten geheel naar jullie stijl in te vullen. Onze samenwerking bestaat uit een bloemenpakket; Margriet verzorgt in dat geval de tafelboeketten en grote bloemstukken voor bij de ceremonie. Natuurlijk is dit uit te breiden met stoeldecoraties, corsages en het bruidsboeket. 
 

Bruidstaart

Onze huispatissier is Mercuur Patisserie uit Amersfoort.
Joey Mercuur en zijn team maken taarten die bijna te mooi zijn om aan te snijden. Deze maken ze in elke gewenste stijl, smaak en kleuren. 
Indien jullie voor Mercuur Patisserie kiezen nemen wij deze mee in de totaalofferte en geven wij jullie huwelijk aan Mercuur Patisserie door. Zo'n 8 weken voor jullie grote dag worden jullie uitgenodigd in de winkel voor een kleinere proeverij, om zo jullie ultieme taart samen te stellen.

DJ Meneer Funkel

Meneer Funkel, pionier in het draaien met authentiek vinyl, bezit een buitengewoon imposante platencollectie die hij door de jaren heen met veel zorg heeft verzameld. Met finesse en vakmanschap staat hij achter zijn draaitafels en excelleert hij in het creëren van een ultiem ongedwongen sfeer op jullie bruiloft.

DJ4ALL

DJ4ALL is een van de meest geboekte DJ's bij ons in het kasteel, eigenaar Patrick Nobbenhuis kent de feestruimte en ons team inmiddels behoorlijk goed, wat altijd zorgt voor een vlotte op- en afbouw van de apparatuur.
Bij DJ4ALL draait het echt om de bruidsparen en Patrick heeft inmiddels al meer dan 35 jaar ervaring als allround DJ. 

Styling

Just Marie weddingstyling uit Zeist biedt jullie graag een aantal pakketten voor sfeervolle weddingstyling aan. Het kasteel kan prachtig worden gedecoreerd in een bepaald thema of bepaalde kleur. De aankleding van de ceremonie en receptie kan volledig worden verzorgd, gevolgd door het sfeervol decoreren van de dinertafels.

Hebben jullie andere wensen, een bijzondere kleurencombinatie, een bepaald thema, wil je iets bijzonders meegeven, zoek je een anders-dan-anders gastenboek? Geef het maar aan, dan werkt Just Marie vrijblijvend een plan op maat uit!

Styling

Diana van Blooming by Diana heeft ruim 25 jaar ervaring en combineert de meest waanzinnige bloemen met een styling die Pinterest waardig is.
Zij ontzorgt jullie bij de gehele styling, denk hierbij aan een prachtige ceremonie met gestylde backdrop inclusief bloemen en loveseat, een waanzinnig bruidsboeket, elegante tafelstyling, een sweettable en aankleding tijdens het feest.
Diana luistert naar jullie verhaal en wensen en neemt deze inspiratie over in haar creaties. Zij gaat niet weg tot jullie bruiloft Picture Perfect is!

Fotograaf

Onze "huisfotograaf" is Stefan van Dorrestein van NuFotograferen. Hij kent de mooiste (verstopte) plekjes in het kasteel en weet onze bruidsparen en onszelf altijd weer te verrassen met de meest prachtige bruidsfoto's.
Bekijk vooral zijn portfolio op zijn website om een idee te vormen van zijn stijl.

Inhuur extra materiaal

Laat de zon het afweten op jullie mooiste dag en willen jullie toch heel graag in de tuin elkaar het ja-woord geven? Infinity Verhuur heeft de mooiste tenten én heaters beschikbaar. Ook zijn zij onze vaste leverancier van de trouwstoeltjes, in verschillende soorten en maten, en kunnen zij de eventuele audio-visuele ondersteuning verzorgen van jullie grote dag.

Gratis trouwbrochure Trouwbrochure x

Om alvast in de stemming te komen kunnen jullie geheel vrijblijvend onze trouwbrochure aanvragen. 

Vraag nu aan