Beoordelingen

Wat een geweldige kerst

"Kerst gevierd bij Kasteel Kerckebosch. Wat een prachtige aankleding, ontzettend aardig personeel. Heerlijke kamer, eenvoudig, maar schoon en een prima bed. Geweldig diner en een ruime voldoende voor het ontbijt. Wij komen absoluut nog een keer terug !"

Piet, 28-12-2023

1e Kerstdag gedineerd met mijn familie.

"Een warme en gastvrije ontvangst, fraai aangeklede ambiance en een overheerlijk menu met mooie wijnen. Het diner werd opgeluisterd door een erg leuk muzikaal duo met gedurende de avond iedere keer een andere insteek en outfit. Het dessert werd op creatieve wijze geïntroduceerd bij ieder. Zeker voor herhaling vatbaar deze kerst!"

Marianne, 27-12-2023

Geweldig kerstdiner mogen beleven tweede kerstdag.

" Prachtig ingericht kasteel, attente bediening, heerlijk menu en wijnarrangement, gezellige entertainment en als klap op de vuurpijl een zeer origineel en uitgebreid dessertbuffet in après ski sferen! Top avond gehad met onze familie."

Ronald, 27-12-2023

Een dikke vette tien!

"Wat een warme, mooie ervaring! Prachtig kasteel, heerlijke zitjes bij de openhaard. Super sfeervol met al die kerst versiering. Ontzettend aardig personeel, je wordt echt in de watten gelegd en het dineren is zalig en wordt verrassend opgediend. Echt een dikke vette 10 voor alles. Komen zeker terug. Aanrader!"

Kim, 22-12-2023

Hospitality zoals het bedoeld is!

"Prachtig hotel met een goede mix van hedendaags comfort en authentieke uitstraling. Uitstekend restaurant waar tongstrelende kunstwerkjes geserveerd worden en bovenal een team dat werkelijk begrepen heeft wat hospitality betekent. Het was een heerlijk verblijf, van harte aanbevolen."

Marc, 29-10-2023

Blijvende herinnering

"Wij hebben heerlijk gegeten van prachtige creaties in een mooie omgeving maar wat het echt tot een blijvende herinnering maakt is de onderlinge samenwerking, het enthousiasme, en de vriendelijkheid van het personeel van zowel de keuken als in het restaurant. Fantastisch om te proeven, zien en te voelen!"

Petra, 28-10-2023

Fantastisch verblijf en een aanrader voor een ieder die van sfeer en stijl houdt!

"Ontvangst was bijzonder vriendelijk. Al het personeel was even aardig en attent. Er lag in onze kamer zelfs een persoonlijk welkomstkaartje klaar voor ons. Het hotel is een verborgen parel; alles klopt er. De entourage, sfeer en aankleding van alle ruimtes. Een dikke pluim!"

Paul, 04-09-2023

Fijn verblijf

"Mooi gebouw, bijzonder restaurant met heerlijk eten en vriendelijk personeel. Een aanrader vooral als je van culinair houdt. Mooie omgeving en denk dat het wel leuk is als je een fiets huurt om de omgeving te bekijken"

Lo W., 02-08-2023

Heerlijke ervaring

"Mooie omgeving, prachtige locatie, hele vriendelijke ontvangst en bediening en een heerlijke vissalade :-) Wat wil een mens nog meer..."

Robbert, 01-08-2023

Geweldig personeel

"Wij hadden een zondag arrangement met E-Chopper. Mooie omgeving. Alles was leuk."

Anita R., 31-07-2023
Gratis trouwbrochure Trouwbrochure x

Om alvast in de stemming te komen kunnen jullie geheel vrijblijvend onze trouwbrochure aanvragen. 

Vraag nu aan