Beoordelingen

Hospitality zoals het bedoeld is!

"Prachtig hotel met een goede mix van hedendaags comfort en authentieke uitstraling. Uitstekend restaurant waar tongstrelende kunstwerkjes geserveerd worden en bovenal een team dat werkelijk begrepen heeft wat hospitality betekent. Het was een heerlijk verblijf, van harte aanbevolen."

Marc, 29-10-2023

Blijvende herinnering

"Wij hebben heerlijk gegeten van prachtige creaties in een mooie omgeving maar wat het echt tot een blijvende herinnering maakt is de onderlinge samenwerking, het enthousiasme, en de vriendelijkheid van het personeel van zowel de keuken als in het restaurant. Fantastisch om te proeven, zien en te voelen!"

Petra, 28-10-2023

Fantastisch verblijf en een aanrader voor een ieder die van sfeer en stijl houdt!

"Ontvangst was bijzonder vriendelijk. Al het personeel was even aardig en attent. Er lag in onze kamer zelfs een persoonlijk welkomstkaartje klaar voor ons. Het hotel is een verborgen parel; alles klopt er. De entourage, sfeer en aankleding van alle ruimtes. Een dikke pluim!"

Paul, 04-09-2023

Fijn verblijf

"Mooi gebouw, bijzonder restaurant met heerlijk eten en vriendelijk personeel. Een aanrader vooral als je van culinair houdt. Mooie omgeving en denk dat het wel leuk is als je een fiets huurt om de omgeving te bekijken"

Lo W., 02-08-2023

Heerlijke ervaring

"Mooie omgeving, prachtige locatie, hele vriendelijke ontvangst en bediening en een heerlijke vissalade :-) Wat wil een mens nog meer..."

Robbert, 01-08-2023

Geweldig personeel

"Wij hadden een zondag arrangement met E-Chopper. Mooie omgeving. Alles was leuk."

Anita R., 31-07-2023

Ronduit genieten!

"Heerlijk geluncht bij Bistoria. Lekker eten, afwisselende en vernieuwende kaart met toch ook een aantal vertrouwde lunchgerechten. Bediening was vriendelijk, sloot zich goed aan op zijn gasten en maakte dat we ons thuis voelden. Zei zelfs even gedag toen zijn dienst voorbij was en wij nog bleven zitten. Heel bijzonder."

Chantal, 28-07-2023

Aanrader!

"Top omgeving, mooie uitstraling. Fijne ruime kamers met groen uitzicht, mooie styling en ontspannen sfeer. Heel fijn verblijf gehad."

Anna, 21-05-2023

Geweldige ervaring

"Heerlijke gerechten, zeer vriendelijk personeel en prachtige locatie."

Lars, 20-05-2023

Koninklijk

"We voelden ons gewoon koninklijk bij alles wat we deden, de entree, de attenties als je de kamer in kwam, het bed, het eten, het personeel. Het was werkelijk een geweldig verblijf!!! En heerlijk dat je voor een klein beetje meer, pas om 13 uur je kamer uit hoeft."

Coasta, 16-05-2023
Gratis trouwbrochure Trouwbrochure x

Om alvast in de stemming te komen kunnen jullie geheel vrijblijvend onze trouwbrochure aanvragen. 

Vraag nu aan