Beoordelingen

Echt een top ervaring

"Het eten bij Bistoria was een echte top ervaring. Het eten, de bediening, de aankleding: alles straalde aandacht uit."

Ruth, 25-01-2023

Gastvrijheid en gastronomie op hoog niveau

"Vanaf de ontvangst bij binnenkomst tot aan het voldaan terug naar huis gaan, alles klopt. Mooie gerechten, met zorg bereidt en prachtig gepresenteerd. Goede wijnen, fijne bediening. Een geweldig topteam dat haar vak verstaat."

Peter, 24-12-2022

Wat een "top-tent"

"Geweldige ambiance, innemende sfeer mede door de wijze van handelen van de bediening ( top) en last but not least: hoge kwaliteit van het eten."

Flip , 10-08-2022

Borden mooi opgemaakt, eerlijk eten, vriendelijke bediening.

"Wij hebben heerlijk gegeten, het eten was super mooi opgemaakt en de bediening super vriendelijk. Zeker een aanrader om hier te gaan eten en het 4 gangen diner te nemen!"

Nicole, 28-07-2022

Voortreffelijk

" Een schitterende locatie, zeer vriendelijk personeel en een heerlijk ontbijt."

Arwen, 20-06-2022

Gezellig en ontzettend vriendelijk

"Ontzettend vriendelijke ontvangst, zowel bij inchecken, de bar als het ontbijt 's morgens. Er lag zelfs een handgeschreven briefje op de kamer. TOP! Grote TV op de kamer, maar die heb ik niet nodig gehad want de cosy corners bij de bar waren te gezellig. :-) Het ontbijt wordt aan tafel bediend, uniek en alweer een zeer persoonlijke touch!"

Matthias, 19-10-2021

Heerlijk eten!

"Na heerlijke fietstocht en lekker geborreld te hebben in de tuin, hebben wij genoten van een heerlijk 4 gangen diner, met heerlijke wijnen. brasserie ziet er top uit en is zeek smaakvol ingericht. het personeel krijgt een dikke 10 voor de goede en vriendelijke service, en goede wijn adviezen."

Vanessa H., 31-07-2021

Luxe en gastvrij

"We hebben erg genoten van ons tweedaagse verblijf bij Kasteel Kerckebosch. Het gebouw is bijzonder, de kamer was ruim, schoon en het bed lag lekker. Het personeel was behulpzaam en gastvrij. En qua eten (zowel ontbijt als diner) krijg je ontzettend veel waar voor je geld. Een grote aanrader!"

Lucas, 31-05-2021
Gratis trouwbrochure Trouwbrochure x

Om alvast in de stemming te komen kunnen jullie geheel vrijblijvend onze trouwbrochure aanvragen. 

Vraag nu aan