24H Chefs 2024

Op 26 en 27 mei 2024 gaan 24 topchefs 24 uur koken voor het Prinses Máxima Centrum! Na vier succesvolle edities strijkt dit geweldige evenement in 2024 neer in ons kasteel. De 24 chefs zetten zich belangeloos in om zoveel mogelijk geld op te halen voor het goede doel, het Prinses Máxima Centrum.

Wij zijn er dan ook ongelooflijk trots op dat deze unieke 24 uurs kookmarathon met 24 topchefs dit jaar bij ons plaatsvindt. 

Culinaire marathon

24H Chefs is een kookmarathon waarbij 24 topchefs 24 uur lang gaan koken voor het goede doel, het Prinses Máxima Centrum. Tijdens het evenement komt de culinaire top van Nederland samen, en zetten zij zich in voor het goede doel. Ieder uur neemt een andere chef plaats in de keuken om gerechten te bereiden. Elk uur betreedt een nieuwe chef de keuken, wat resulteert in 8 verschillende 6 gangen menu’s, met in totaal 48 bijzondere en unieke gerechten. 

Deze unieke 24-uurs kookmarathon wordt op 26 en 27 mei 2024 georganiseerd.

Line up

Gasten van 24H Chefs hebben het privilege om gedurende een 3-uur durende zitting te genieten van een 6 gangen menu, gecreëerd door drie verschillende chefs. Deze opzet biedt hen de unieke mogelijkheid om in een korte tijdsspanne te worden blootgesteld aan een verscheidenheid aan culinaire technieken en smaken.

Topchefs zoals Nelson Tanate (De Librije),  Arjan Speelman (Ciel Bleu), Chris Naylor (Vermeer), Michel van der Kroft ('t Nonnetje), Stefan van Sprang (aan de Poel), Schilo van Coevorden (Taiko), Jef Schuur (Bij Jef), Wilco Berends (De Nederlanden), Mike Cornelissen (Rijnzicht), Andre Gerrits ('t Amsterdammertje), Jozua Jaring (Ratatouille), Marcel van Lier (Latour), Leon Mazairac (Karel V), Roland Veldhuizen (Tante Koosje) en Yornie van Dijk (Basiliek) zijn al bekend in de line up voor deze editie. En dat is nog maar het begin - bekijk de meest up to date line up hier.

Gault&Millau Gastromarkt, Veiling en Loterij

Op de Gault & Millau Gastromarkt verwelkomen we de fijnproevers uit Zeist en omstreken. Deze markt zal een samen komen zijn van individuen die een passie delen voor heerlijk eten, mooie wijnen en ambachtelijke dranken. Bezoekers kunnen een ontspannen sfeer verwachten waar ze kunnen ontdekken, proeven en genieten van wat de lokale gastronomie te bieden heeft. De toegang is gratis.

Ook is er een speciale veiling gelanceerd, die doorloopt tot de laatste uur van 24H Chefs. Deze veiling presenteert een reeks van uitzonderlijke kavels, variërend van unieke gastronomische ervaringen tot exclusieve producten. Elk kavel is zorgvuldig geselecteerd voor onze gasten.

Tenslotte is er tijdens het evenement een loterij waarbij de deelnemers kans maken op fantastische prijzen. De loten zijn beschikbaar voor €25 per stuk, en elke aankoop geeft niet alleen de kans op een geweldige prijs, maar draagt ook bij aan ons doel: het Prinses Máxima Centrum.
 

Prinses Maxima Centrum

Deze editie wordt het Prinses Máxima Centrum ondersteund. Uw ticketaankoop heeft dus niet alleen waarde in gastronomische zin, maar draagt ook bij aan een belangrijk doel. Niet alleen voor de genezing van kinderen, onderzoek maar ook zodat de kinderen daar de kans krijgen om op een zo normaal mogelijke manier een zeer moeilijke tijd doorgaan. 

Tjitze van der Dam, oprichter 24H Chefs: “We zijn twee belangrijke collega’s verloren aan kanker. Het is een vreselijke ziekte. Zelf heb ik jonge kinderen. Die zijn gelukkig gezond, maar kinderen horen niet ziek te zijn. Ik vind het dan ook fantastisch hoe het Prinses Maxima Centrum zich inzet om kinderen met kanker te genezen. Een prachtig doel voor ons evenement.”

Arjan Speelman, Head chef Ciel Bleu: “Wij doen mee omdat 24H Chefs een fantastisch initiatief is, waarmee dit jaar aandacht wordt geschonken aan het Prinses Maxima Centrum: een fantastisch goed doel met een enorm belangrijke missie"

Video vorige editie

Nieuwsgierig naar de vorige editie? 

Tjitze van der Dam; 'Kasteel Kerckebosch in Zeist is zorgvuldig uitgekozen als locatie voor 24H Chefs en de gastromarkt vanwege de perfecte combinatie van historische charme en moderne faciliteiten. Dit sfeervolle kasteel, midden in het groen, biedt een uitnodigende achtergrond die het lokale karakter van onze markt laat zien. Het prachtige kasteel met zijn idyllische tuin biedt het kasteel een gastvrije omgeving voor bezoekers om in alle rust te genieten van de culinaire standjes. Het is de ideale plaats om een dag te ontsnappen aan de alledaagse drukte en om zich onder te dompelen in de luxe van lokale lekkernijen, in een setting die de rijke geschiedenis van Zeist uitstraalt.' 

 

 

 

 

Tickets

Als gast van Kasteel Kerckebosch heeft u exclusief als eerste toegang tot de ticketverkoop voor dit bijzondere evenement. 
Meer informatie, beschikbaarheid en het reserveren van tickets:

TICKETS

 

Gratis trouwbrochure Trouwbrochure x

Om alvast in de stemming te komen kunnen jullie geheel vrijblijvend onze trouwbrochure aanvragen. 

Vraag nu aan