Vraag gratis aan

Welkom thuis bij Kasteel Kerckebosch! Wij belonen graag onze trouwe, terugkerende gasten. Naast een vaste korting van 10% over eten en drinken ontvangt u voor iedere bestede euro 1 waardepunt. Met deze waardepunten spaart u automatisch voor leuke Kerckebosch beleveniscadeaus, donaties voor goede doelen of cadeaukaarten. U kunt zelf kiezen wanneer en voor welke beloning u de gespaarde punten wilt inwisselen.

Uw card aanvragen

Klik hier om uw gratis digitale loyaliteitskaart aan te vragen. Deze kaart ontvangt u direct in uw email en kan worden opgeslagen in de wallet van uw smartphone (zowel Android als iOS). Met deze persoonlijke kaart met unieke QR code krijgt u direct 10% korting op eten & drinken en spaart u automatisch voor mooie cadeaus.

Let op: deze loyaliteitskaart is niet te gebruiken in combinatie met andere acties of aanbiedingen en de korting geldt niet voor kamer- en groepsreserveringen. 

Kerckebosch Cadeaus

Wanneer u punten heeft gespaard met de Kerckebosch Privilege Card kunt u onder andere een keuze maken uit onderstaande cadeaus:

  • 500 punten – Kerckebosch wijnpakket
  • 1.000 punten – 2-gangen Speedlunch voor 2 personen (excl. dranken)
  • 1.500 punten – Volledig verzorgde 4-gangen lunch of diner voor 2 personen (excl.  dranken)
  • 2.500 punten – Culinair Arrangement voor 2 personen, inclusief overnachting in luxe kasteelkamer, geserveerd ontbijt en 5-gangen diner (excl. dranken)

Goede Doelen

Als een van onderstaande goede doelen u aanspreekt kunt u ervoor kiezen om uw spaartegoed te doneren. Voor ieder gespaard punt maken wij €0,10 aan het goede doel over. Uiteraard ontvangt u achteraf een schriftelijk bewijs van de storting.

Donatie Stichting KIKA              Donatie WNF

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang exclusieve aanbiedingen.