Kasteel Kerckebosch - Zeist, Nederland

Kerckebosch Privilege Card

Welkom thuis bij Kasteel Kerckebosch. Vanaf nu wordt uw terugkerende bezoek bij ons beloond. Naast een vaste korting van 10% over eten en drinken, ontvangt u voor iedere bestede Euro 1 waardepunt. Met deze waardepunten spaart u automatisch voor leuke Kerckebosch beleveniscadeaus, donaties voor goede doelen of cadeaukaarten. U kunt zelf kiezen wanneer en voor welke beloning u de gespaarde punten wilt inwisselen.

  • Privilege

BIJ KASTEEL KERCKEBOSCH WORDT UW LOYALITEIT BELOOND

Vraag vandaag nog uw gratis digitale loyaliteitskaart aan

Klik hier voor het direct aanvragen van uw gratis digitale loyaliteitskaart. Deze kaart ontvangt u direct in uw email en kan worden opgeslagen in de wallet van uw smartphone (zowel Android als iOS). Met deze persoonlijke kaart met unieke QR code krijgt u direct 10% korting op eten & drinken en spaart u automatisch voor mooie cadeaus.

Let op: deze loyaliteitskaart is niet te gebruiken in combinatie met andere acties, aanbiedingen en de korting geldt niet voor kamer- en groepsreserveringen. 

  • Privilege kaart

Ontvangt u liever een loyaliteitskaart per post?

U kunt er ook voor kiezen om een persoonlijke loyaliteitskaart bij ons aan te vragen. Wij vragen u dan om € 5 over te maken op ons bankrekeningnummer NL37INGB0006732609 t.n.v. Hotel Exploitatie Kerckebosch B.V. o.v.v. Aanvraag Loyaliteitskaart. Wij zorgen ervoor dat u binnen 1 week uw loyaliteitskaart thuis gestuurd heeft met 5 punten bijgeschreven (de waarde van de aanschaf van de kaart). 

Let op: wij kunnen u de loyaliteitskaart pas versturen zodra wij de € 5 per bank hebben ontvangen.

  • KKB verjaardag Ingmar HR-0459

Kerckebosch beleveniscadeaus

o 500 punten – Kerckebosch wijnpakket (1 fles rood, 1 fles rosé en 1 fles wit)
o 1.000 punten – 2-gangen Speedlunch voor 2 personen (exclusief dranken)
o 1.500 punten – Volledig verzorgde 3-gangen lunch of diner voor 2 personen (exclusief dranken)
o 2.500 punten – Culinair arrangement voor 2 personen, inclusief overnachting in luxe kasteelkamer, geserveerd ontbijt en 5-gangen diner (exclusief dranken)


  • ILikeEarth-thumb4

Goede doelen

Als een van onderstaande goede doelen u aanspreekt kunt u ervoor kiezen om uw spaartegoed automatisch door ons over te laten maken. Voor iedere gespaarde punt doneren wij EUR 0,10 aan het goede doel. Uiteraard krijgt u achteraf een schriftelijk bewijs van de storting.

- Donatie Stichting KiKa
- Donatie Wereld Natuur Fonds

Facebook Instagram Tripadvisor QL Hotels NTBO