Kasteel Kerckebosch - Zeist, Nederland

Feestdagen in een kasteel

  • Christmas-Party-Banner-17

Kasteel Kerckebosch heeft dit jaar weer een gevarieerd en smaakvol programma samengesteld tijdens de feestdagen. 

Kerstavond - Turkey Dinner 

Kerst zonder kalkoen, is als Pasen zonder de Paashaas. Daarom serveren wij dit jaar op kerstavond een bijzonder 3-gangen 'Turkey dinner'. Gezellig met familie en/of vrienden genieten van een bijzonder menu, afgesloten met een stuk entertainment in onze gezellige bar-lounge. 

Eerste kerstdag - Culinair kerstdiner

Op Eerste Kerstdag serveren wij een gastronomisch 5-gangen kerstdiner, inclusief spraakmakend 'live' entertainment gedurende het diner. Net als voorgaande jaren zal deze avond een complete avond uit zijn. Indien u met kinderen komt, dan willen wij u graag vriendelijk attenderen op het feit dat het diner rond 23.00 uur ten einde zal zijn. 

Tweede kerstdag - Familiebrunch 

Gezellig met de hele familie genieten van een luxe 6-gangen geserveerde kerstbrunch aan tafel. Het hele oude kasteel zal omgetoverd zijn in een heerlijke kerstsfeer, waar iedereen zich thuis voelt. De geserveerde gerechten zijn allemaal culinair hoogstandjes en nemen u mee op reis door de prachtige culinaire wereld van Restaurant Kerckebosch.

Sylvester Party (Oud & Nieuw)

Dit jaar organiseren wij tijdens de jaarwisseling een heerlijke avond uit voor u. Samen met vrienden of familie starten met een culinair 4-gangen diner, gevolgd door een spetterende feestavond. Onze missie is om het jaar culinair verrassend af te sluiten en het nieuwe jaar feestelijk te starten. 

Arrangementen

Wij hebben voor de feestdagen een aantal interessant geprijsde hotelarrangementen voor u samengesteld. Ook voor de zakelijke markt hebben wij diverse zakelijke arrangementen voor de feestdagen samengesteld welke goed als basis kunnen dienen voor u te organiseren eindejaars diner, nieuwjaarsborrel of ander evenement zijn. Uiteraard zijn wij ook heel graag bereid een offerte op maat te maken en uw kerstdiner of -evenement tot een onvergetelijke te maken. 

Meer informatie kunt u opvragen via 030 6926666 of per email naar kerst@kasteelkerckebosch.com  

Facebook Instagram Tripadvisor QL Hotels NTBO