Kasteel Kerckebosch - Zeist, Nederland

Kerckebosch Kreeftenweken

  • Kreeft

In de maanden mei en juni kunt u iedere dag van de week komen genieten van een zeer aantrekkelijk geprijsd Kreeftenmenu. Het menu wordt geserveerd in zowel ons restaurant als de gezellige Bistoria met zicht op de nieuwe keuken. Onze Chef de Cuisine Menno van der Pol heeft een fantastisch 3-gangen kreeftenmenu samengesteld. Mocht u het extra tussengerecht willen bestellen, dan kan dit tegen een meerprijs van slechts EUR 7,50 per persoon. 

Kreeftenmenu

Ontvangst met glas bubbels en een selectie amuses van het huis
***
Canner kreeft - ´little gem´ kerrie vinaigrette – parelcouscous – yoghurt – za’atar – bleekselderij
***
Consommé Canner kreeft – heilbot – limoen – gemarineerde courgette – lavas – sauce choron – gratine (meerprijs EUR 7,50)
***
‘Surf en turf’ van Canner kreeft en MRIJ rund van de Green Egg – pattison – radijs – zoet zure groentjes – jus met gepofte knoflook
***
Gemarineerde aardbeien – crème van witte chocolade met muscovado – zuring – sorbet van rabarber – granite van karnemelk

3-gangen EUR 37,50

4-gangen EUR 45,00

Dit kreeftenmenu is voor zowel lunch als diner te reserveren en wordt, afhankelijk van beschikbaarheid, in ons restaurant of rustieke Bistoria geserveerd. Uiteraard proberen wij rekening te houden met uw persoonlijke voorkeur in ruimte.

U kunt reserveren op 030 - 692 66 66 of per email info@kasteelkerckebosch.com. Graag o.v.v. Kerckebosch Kreeftenweken in verband met de voorraad.

  • Restaurant - kreeft
Facebook Instagram Tripadvisor QL Hotels NTBO